Hétfőn belenéztem az Echo TV műsorába ahol Vámos György arra hívta fel a figyelmünket, hogy feltétlenül vegyük meg a keddi Magyar Hírlapot, mert olyan lesz benne, de olyan...

Hát jó. Másnap reggel szépen elbattyogtam a közeli benzinkútra és megvettem a deklaráltan fideszes újságot. Aztán valami undorral vegyes szánalom vett rajtam erőt, ugyanis ez virított a címlapon:

 

"Jobbik erkölcs: Vona Gábor kettős élete?"

Majd beljebb:

"Nem bírok magammal, teljesen felizgattál..."- házasságtörés vagy keresztény családmodell Vona Gábor kettős élete?"

A teljes cikk ide kattintva a neten is olvasható, váljék rekeszizmaink egészségére!

Tehát arról van szó, hogy egy anonim hacker feltörte Vona Iwiw-adatlapját és megnézegette milyen üzenetek vannak benne. Attól az apróságtól tekintsünk el, hogy Vona már tavaly törölte Iwiw-profilját.

Tekintsünk el attól is, hogy szokásos "gyerekcsíny" mások nevében létrehozni ilyen adatlapot és mondjuk azzal járatni le az illetőt, hogy a nevében ajánlgatunk VIAGRA-t, mert az végre segített. Vagy akár a cikkben szereplőkhöz hasonló intim üzeneteket küldözgetve lehet röhögni azon, hogy szerencsétlen nem érti, miért pofozza fel a barátnője.

Ha én ilyeneket írkálnék egy lánynak és ez mondjuk az osztályban kiderülne, ha nem is ugranék ki egyből az ablakon, biztos jó messzire költöznék onnan. Akkor valószínű, hogy a Jobbik kormányfőjelöltje, aki amúgy is óriási támadásnak van most kitéve a választások előtt, majd azt kockáztatja, hogy így teszi tönkre saját és pártja becsületét.

Különben is, ha még igazak is lennének a nőügyei, akkor sem lenne olyan hülye, hogy ezt pont az Iwiw-en rendezgesse. Ráadásul azt is "megtudhatjuk", hogy hölgyek egész hada vágyakozik az ő "luxustestére"

A Magyar Hírlaptól pedig azért többet vártam annál, hogy kb. Blikk stílusban névtelen szerzővel hoz le egy ilyen mocskolódást. Tessék mondani, miért nem tetszettek mondjuk feltörni Szanyi Tibor vagy Demszky Gábor IWIW-es adatlapját? Vagy mondjuk azokét akik a BKV ügyben érintettek? Biztos lehetne ott is jókat olvasni, vagy ők már nem a Fidesz ellenségei?

A cikk végén még oda is írják, hogy megvizsgáltatták a levelek hitelességét szintén névtelen számítástechnikai szakemberekkel. Hát tudjátok én meg azt láttam, hogy Orbán Viktor az Internacionale-t énekelte Lendvai Ildikóval táncolva a holdfényben. Édesanyám is látta, sőt aztán jött a fater, ő még távcsővel is ugyenezt tisztán látta, tehát hiteles!...na menjetek a francba!

Nálam ezzel azt értétek el, hogy most már legalább olyan hányingerem van a Fidesztől, mint ami eddig az MSZP-től, vagy inkább az SZDSZ-től volt.

Ha véletlenül kiderülne, hogy mégis igaz a fenti cikk, akkor csak is azért szavaz az egész családom a Jobbikra, mert "Vonának van a legjobb segge"!

Ne röhögjetek, ti írtátok...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://valkyrie.blog.hu/api/trackback/id/tr761829380

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jobbik: a két pofon kiosztva 2010.03.10. 22:54:30

Vona Gáborék most méretnek meg először. Kiderül, hogy valódi politikai erő-e a Jobbik, vagy csak szerencsés hullámlovas. (Fotó: jobbik.hu) A múlt héten új időszámítás kezdődött a Jobbik életében. Elkezdték őket komolyan venni. Ott kezdték el a pártot...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kíváncsi Politikus · http://KivancsiPolitikusBlog.kattints.info/kpb1/kivancsi-informaciok 2010.03.10. 23:02:59

Ma már minden elképzelhető, hiszen ez az ország JokeCountry!!!

sexmentesen.kattints.info/nf01/vyb/001

Majd lesz erre is biztos válaszlépés.

Hatványpatkány 2010.03.10. 23:15:39

Az már régóta köztudott, hogy Vonának van a legjobb segge. Csak sajnos neki a nyakán nőtt ki.

EMU 2010.03.10. 23:20:03

Zsák a foltját.

kuki123 2010.03.10. 23:30:23

A jobbik feljelentette az újságot rágalmazásért...

nyerni is fog úgy mint Budaházy a napokban a stop.hu ellen...

továbbá az iwiwes dolgot megcsinálták orbánnal és bayerrel is...csak hogy demostrálják milyen könnyű álsztoryt gyártani...

szánalmas mocskolódás a fidesz részről
fosnak az elvtársak hogy lehet nem 15% lesz a jobbiknak hanem esetleg 25-30% is összejöhet

egyébként lebukott pintér sanyika lánya
a VPOP elfogta

s.e.c 2010.03.10. 23:32:16

Valóban szánalmas hogy ilyenekre pazarolják az időt, de nem szokatlan a Fidesztől ez a stílus. Na nem mintha sajnálnám Vonát vagy a jobbikot, bármennyien is szavaznak rájuk a szememben mindíg is egy vicc marad az egész csapat...

Hírbuzi 2010.03.10. 23:40:25

Nyilván fotosop az egész. Vona Gábor meg Gyurcsány Ferenc avatarja. Minden fake. Ez is biztos:

hircsarda.hu/bulvar/3667-facebook-on-a-porzse-vona-vita/

longlife · http://testepitescsakitt.blog.hu 2010.03.11. 00:14:38

nicsak, nicsak, egy olyan blogbejegyzés ami nem a jobbikot szapulja?? vagy lehet hogy co-pilot üzemmódba rakták a rendszert és félreértelmezte a cikket, azt hitte biztos hogy ez is a Jobbikot szídja :DDD

remélem egyre több jobbikos van az indexen és ez annak köszönhető-részben.

Rá Dios 2010.03.11. 00:22:45

Vona Gábort nem védem,majd megvédi magát. A Fideszt védem, mert azt remélem valamennyiünk érdekében a közeljövő és a hosszabb jövő(?)centrális politikai erőterének magjától (Copyright by O.V.), hogy ez nem központi akció volt. Mondom ezt, miközben nem tudok nem központi akciókról, hisz az olyasmi TILOS.
Tehát alighanem túlteljesítő politnyomoroncok kis játékáról lehet szó.
Vámos György meg... hát, ha ő nem szereti a Jobbikot, azt azért megértem.

vasziljevics 2010.03.11. 00:51:20

te vársz még valamit a magyar hírlaptól...?

gande 2010.03.11. 00:58:01

@longlife:

bocsesz, de ez nem jobbik vagy nem jobbik téma. én úgy gondolom, hogy a mindenkinek magának kell eldönteni, hogy mikor kivel hányszor és hogyan. és ez nem tartozik senkire.

az azért necces, hogy pont vona és a pártja emeli oly magasra az erkölcsi mércét és maga nem tartja be.

én már anno clinton esetében is azt mondtam, hogy ez magánügy, nem eszerint kell megítélni.

rengeteg házasember kefél félre, attól még lehet jó ember, végezheti jól a munkáját. csak ne csinálja egy olyan, aki ezt elveiben visszautasítja.

valkyrie 2010.03.11. 01:24:52

Valóban itt most igazából lényegtelen, hogy Jobbik vagy nem Jobbik, akárkire is sóznak ilyen rágalmakat, az egyértelmű mocsokság.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.03.11. 01:29:50

Ezennel szeretném bejelenteni, hogy töröltem az iwiwes adatlapom.

rockjano 2010.03.11. 02:59:11

Én liberális úgy örülök amikor az úgynevezett jobboldal egymást ilyen magas nívón püföli.

Szórakoztató évek jönnek :-)))

Ha faszjobbikos faszfideszest kúrogat akkor nekem már jó :-)))

Szekuriti Blogger. · http://szekuriti.blog.hu 2010.03.11. 03:19:22

Jah szar Fidesz, ez már üti a múltkori Greyhound vágott-videót is. És komolyan lehozzák az ilyet, bazzeg, ezeket nyilvánosan, az esti Mónika sóban kellene pofán baszkodni, mert az a sügér, aki beveszi a Hírlap cikkét, az úgyis csak ilyen Mónikáékat néz.

gande 2010.03.11. 03:27:08

@Szekuriti Blogger:

te természetesen egy kulturált, művelt, intelligens lény vagy és nincsenek előítéleteid.

nyugdíjas felhasználó 2010.03.11. 06:10:47

Viszont Mariann képét elnézegetve, lennék azért Vona...

yafet 2010.03.11. 07:33:05

@Rá Dios: Nem központi akció, ja. A fideszesek a kreatívitásukról híresek. Még a pisiléshez is Orbántól kérnek engedélyt.
Egy kis ízelítőt adott a FIDESZ az általa képzelt elszámoltatásokról.

Innen már nem nagy ugrás fiktív szerződéseket, megállapodásokat, számlákat kreálni, akár a saját hasznukra, akár más kárára....

És vajon miért ne tennék meg?

váév építők (törölt) 2010.03.11. 07:39:13

orbán viktor megcsalta a feleségét.
én is leírhatom ezt névtelenül...
szégyelld magad fidesz hírlap, mélyre süllyedtél!

jobbra 2010.03.11. 08:03:20

Höhö,nevetséges a vergődésük.Bezzeg 8 évig ellenzékben végig mutyiztak,követték és bólogattak az ország tönkretételét .A nokia dobozokon meg fele fele arányban osztoztak!! Remélem a szocik is énekelnek :D

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.03.11. 08:08:37

Nagyon unom már a fidesz-féle álszent jobboldalnak ezt a végtelen szűklátókörűségét, hogy a saját buta elfogultságán kívül semmi másról nem képes tudomást sem venni.. ez nem vezet sehova, és két nagyon csúnyán elbukott választás is ezt igazolja.

hihetetlen, hogy ez az úgynevezett jobboldal még mindig abban a képtelen illúzióban ringatja magát, hogy valamiféle földöntúli igazság birtokában van.. baromira meguntam a fideszesek arrogáns észosztását a magas lóról, mások leidiótázását, lehazaárulózását, lesátánozását, miközben az a büdös nagy helyzet, hogy semmivel sem különb emberek.

biztosan tudom, hogy semmit az égvilágon nem lehet a fideszes politikusoktól sem várni, ugyanolyan korrupt, nepotista férgek ők is, mint a másik oldal gazemberei. a saját bőrömön tapasztaltam meg; mszp vagy fidesz, sajnos tök és dögmindegy, amikor az ember a totális kilátástalansággal néz szembe minden nap és ezek a férgek csak a saját zsebüket tömik. ennek az egésznek nem az mszp az oka, hanem úgy általában a magyar mentalitás, ami ide juttatta az egész társadalmat. és ebben a mocskos történetben a fidesz is ugyanúgy nyakig benne volt, van.

borovi 2010.03.11. 08:11:45

A Magyar Hírlaptól én pont ennyit vártam. Az ugyanis egy Blikk színvonalú sajtótermék politikai napilapnak álcázva.

peti papagáj 2010.03.11. 08:12:34

megy az orbán-bayer "iwiwhekkelés" is, de ahelyett, hogy ezzel bizonyítanák, hogy milyen könnyű ilyet hamisítani, természetesen csak hergelik a funkcionális analfabéta csordát, akik még képesek bármit elhinni, amit a monitoron leírva látnak

yafet 2010.03.11. 08:13:30

Várom Deutsch Für Tamás levelezését is!
Ha már ennyire erénycsősz a csapatuk...

borovi 2010.03.11. 08:14:48

@rockjano: csak az a baj, Janó, hogy aztán mindkettő bennünket fog kúrogatni, nagy-nagy egyetértésben...

playgorro 2010.03.11. 08:27:06

Ezek szerint már tart a kampányidőszak? Nofene!!!

Hollandi · http://oranje.blog.hu 2010.03.11. 08:29:11

"A Magyar Hírlaptól pedig azért többet vártam annál, hogy kb. Blikk stílusban névtelen szerzővel hoz le egy ilyen mocskolódást."
Azt hiszem itt hibáztál...

RobinGood 2010.03.11. 08:37:11

Na ja persze egyenesen OV törte fel a lapot sőt ő maga kreálta :-) Nyílván minden mögött a FIDESZ áll :-) Ezt már tudjuk, hiszen az MSZP is a FIDESZ miatt "kúrta" el ezt a "kurva" országot :-)
Ez legalább olyan nevetséges mint elhinni ezt a cikket.

Doktor Kotász 2010.03.11. 08:47:16

Szerecsenmosdatás!

Vona kúrja az egyik képvielőjelöltjét.(hangsúlyos pont)
A Zorbán a hibás mindenért. (még hangsúlyosabb pont)
Mert zsidó is, nem csak cigány.

Bezzeg egy-két éve, aki most köpköd a fideszre a széljobbról, az ott tátott szájjal bámulta a Zorbánt minden közterületi tömeggyűlésen. Sőt, buszokkal kellett vinni őket.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.11. 08:48:02

Muszáj bejutnia a jobbiknak is a parlamentbe mert elkél oda az újítás.Másrészt nekem szimpi a jobbik.Harmadrészt inkább jobbikosból legyen több mint kommenistából ott a parlamentben.A fiszed már begyűjötte a megfelelő számú ajánlószelvényt.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.11. 08:49:49

Fidesz-jobbik szerintem tökéletesen jó párosítást alkotna.A fidesznek van kellő apasztalata a jobbik meg elég erőszakos ahhoz hogy ne balfaszkodják el a dolgokat.A Slota Ficó páros is egész ügyesen ellavíroz és sikeresen kormányoz,pedig a Slota igazán űberhülye egy fazon.

lüke 2010.03.11. 08:53:22

ugyan már...
se nem okos, se nem szép
és félrekefélni nem nagy kunszt
erröl szól a lány regények nagy része

Viktus 2010.03.11. 09:00:15

Na igen a keresztény konzervatív Fidesz egy politikust éppen a családon keresztül kezd el bemocskolni ... ez inkább a legutolsó náci-kommunista szokás volt azok szerettek ilyeneket hamisítgatni, majd a delikvens elé tárni.

hááááát 2010.03.11. 09:07:17

@Gempacsöki Boborján: Pont ma reggel olvastam, hogy a szlovákiai szavazók körében Slota 51%-nál,Fico 53%-nál érte el, hogy távozzanak a kormányból.Viktor és Gabika együtt ugyan ezt fogja elérni.Már ha lesz házasság.Erősödjön csak a jobbik!

bryan 2010.03.11. 09:12:19

Többet vártál a Magyar Hírlaptól? :DDDD
Soha nem érdekelte őket a hitelesség, egy fél percre sem. Még a pártlapnál is rosszabbat képvisel: egy üzletember mellékeseként működő bérszócsö. Ennél nem kell többet belelátni.

palostrend · http://palostrend.hu 2010.03.11. 13:52:59

TRÁGYAVILLÁT (menóra?!)FEL! - a GÉNHULLADÉKOK kezelésére...

...a LÉLEK VÁLASZT!

Szépen kérem önöket, hogy vegyék tudomásul, hogy mindig a lélek választ.
Mindig!
Világot, nemzetet, hazát és családot.
Mindig!
Véleményemet az ÉLET alapvető törvényeit szem előtt tartva
kürtölöm most világgá még akkor is, ha így szembemenetelek a jelenleg hatályban lévő álságos, ördögtől való szocionista koholmánnyal!

…még akkor is, ha…
…ha vannak olyan lelkek, akik idő előtti leszületésükkel nemi idegen testben arra kárhoztattak, hogy buziként álljanak helyt és válhassanak emberré.
…de helyt állásról van szó és nem „HÁRY” TÉR nyerésről ahol „nemi beteg” potyadékok népszerűsíthetik az egészségesek pénzén a testükben zajló szellemi és lelki dögróvást!

Amúgy igenis! - kikérem magamnak, hogy ferdehajlamú embereket melegnek hívjanak vagy neadjisten…- ajánljanak.
Meleg a kenyérkém, a gyógyteám az ágyam, ha NŐ vényemmel ültetem, de…
…de, hogy melegnek hívjam a BÉLLÉNY donort?!

Na, neee!

Nesze nekünk! „A szent Turul tolna seggbe” !

Minden együtt van 1 mondat keretében ahhoz, hogy hetekig ez legyen a téma ahelyett, hogy Magyarországon a kapzsi donor multi cégei 33 szoros gazdagodási ütemet realizáltak a magyar lakosság kárára.
Ez az eredmény az átveréstől (1990.október 23-a!) napjainkig persze csak alsóhangon értendő.
Viszont a bőrünkön, számlánkon, hasonlatos eredményeket realizálhatunk magánemberként is.
Ezért van üvegpalotája a multiknak; - és nem nekünk.
Többek között ezért is lehet a szocionista MSZPFIDESZDSZMDFLMP buzeránsainak előbb joga, mint kötelessége, mert aki számon kérné őket …- azok is seggbe élveznek!
…és még büszke is lehet rá naponta miközben SZENTSÉGEINK GYALÁZÁSÁBÓL áll létük!!!

Idézzünk...

Szetey Gábor
"Szetey Gábor vagyok. A Magyar Köztársaság kormányának személyügyi államtitkára. Hiszek Istenben, a szeretetben, a szabadságban és az egyenlőségben. Magyar vagyok és európai. Közgazdász, személyügyi vezető. Társ, barát, néha ellenfél. És meleg. Mint Ti. Mint még sok százezren ebben az országban, akik - remélem - meghallják ezeket a mondatokat. Huh. Kimondtam" - fogalmazott az államtitkár.

Aki hisz Istenben az élettel teli! - és nem életellenes.
Márpedig akikről ma is leginkább megmintázható az életellenesség szobra - azok ma is ugyan azok a „buzeráns” elfajzottak, akiket ha nem is egy egészségesebb társadalomban de egy életrevalóbban: lehajítottak a Taigetoszról!

MA viszont már "senki" sem kívánja ezt, ha ez a test és nemzetidegen törpe burjánzás valóban úgy és akként lehet kezelve, ahogyan is a rákos daganatok legtöbbike.
Steril - és „hermetikusan” elzárt területen (választások idején, pláne!)!

A megadatás mielőbbi élményét megélve kívánom mindannyi(j)ónk közös épülése érdekében (2010.04.11-től!) 1 JOBBIK MAGYARORSZÁGON...

Úgyhogy TRÁGYAVILLÁT (menóra?!) FEL! - a GÉNHULLADÉKOK kezelésére...:))
süti beállítások módosítása